Novosti

Kampanja za prikupljanje sredstava „Gnijezdo ljubavi“ zvanično počinje premijerom istoimene predstave

Gnijezdo ljubavi-logo-2018-cropovanaPremijerno izvođanje predstave „Gnijezdo ljubavi“ će označiti početak istoimene kampanje IN fondacije za prikupljanje sredstava koja se pokreće po drugi put ove godine.  Premijera će se izvesti 28. novembra, 2018. godine u Gradskom pozorištu „Jazavac“ od 18 časova u Banjoj Luci.

Režiju predstave, koja je autorski projekat IN fondacije, potpisuje naša ambasadorka, glumica Narodnog pozorišta RS, Slađana Zrnić, dok glavne uloge igraju Duško Mazalica, Branka Mišić i Senad Milanović.

Predstava je namijenjena djeci uzrasta od 8 do 14 godinaSlika, a bavi se vrlo aktuelnom temom – nasiljem i prevencijom nasilja kod djece i mladih.

Nakon Banje Luke, predstava „Gnijezdo ljubavi“ će biti odigrana 6. decembra u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica, 19. decembra u Domu kulture u Brčkom i 20. decembra, u Narodnom pozorištu u Tuzli.

Cijena ulaznice za sva izvođenja je četiri KM, a cjelokupan prihod od njihove prodaje biće usmjeren u programske aktivnosti i otvaranje novih centara „Gnijezdo“.

Pozivamo vas da prisustvujete izvođenju predstava i kupovinom ulaznice pružite podršku kampanji „Gnijezdo ljubavi“ koja će trajati do kraja godine, kako bi najranjivije kategorije našeg društva imale sigurnije i bezbrižnije djetinjstvo.

dd